Občina Velike Lašče

 

Občina Kostel

 

Občina Dobrepolje

 

Občina Sodražica

 

Občina Ribnica

 

Občina Loški Potok

 

Občina Kočevje

 

Občina Osilnica

 

O projektu

Partnerji

Aktivnosti, cilji in rezultati

Delavnice

Galerija

Javna povabila

Kontakt

Delavnice peke peciva iz jabolk in priprave soka in kisa

  • 1. delavnica - 14. 9. 2015: Prva delavnica bo potekala v ponedeljek 14. septembra v gospodinjski učilnici Osnovne šole ob Rinži, Cesta v Mestni log 39, Kočevje s pričetkom ob 15. uri. Na prvi delavnici se boste naučili pripraviti domač jabolčni zavitek vključno s pripravo vlečenega testa ter aromatiziranje jabolčnega kisa z zdravilnimi zelišči. Več o dogodku v priloženem vabilu.

  • 2. delavnica - 28. 9. 2015: Druga delavnica bo potekala v ponedeljek 28. septembra v gospodinjski učilnici Osnovne šole ob Rinži, Cesta v Mestni log 39, Kočevje s pričetkom ob 16. uri. Na delavnici se boste naučili pripraviti Kraljevsko pito "Katarina Zrinski" ter nadaljevali bomo s pripravo in aromatiziranjem jabolčnega kisa. Več o dogodku v priloženem vabilu.

  • 3. delavnica – 5. 10. 2015: Tretja delavnica bo potekala v ponedeljek 5. oktobra v gospodinjski učilnici Osnovne šole ob Rinži, Cesta v Mestni log 39, Kočevje s pričetkom ob 16. uri. Na delavnici bomo pripravili zrezek divjega prašiča v jabolčni omaki, kot prilogo pa domače njoke. Nadaljevali bomo s pripravo in aromatiziranjem jabolčnega kisa. Več o dogodku v priloženem vabilu.

  • 4. delavnica – 12. 10. 2015: Četrta delavnica bo potekala v ponedeljek 12. oktobra v gospodinjski učilnici Osnovne šole ob Rinži, Cesta v Mestni log 39, Kočevje s pričetkom ob 16. uri. Na delavnici bomo pripravili piščančjo rižoto z jabolki, solato z jabolki, korenjem in zeleno ter sladko presenečenje. Zaključili bomo s pripravo in aromatiziranjem jabolčnega kisa ter preizkusili že izdelane kise. Več o dogodku v priloženem vabilu.

Logotip OP SI-HR multilingual

OP_SI-HR_INVESTING_multiling_RGB

Logotip služba vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko

Logotip Slovenski regionalno razvojni sklad